Asistentul personal la bucătărie LG NeoChef

Ați căutat ceva care poate adăuga rafinament și funcționalitate bucătării Dvs.? Cuptoarele cu microunde, echipate cu un magnetron invertor LG NeoChef cu un design unic, gândit până la cel mai mic detaliu, vă vor oferi un farmec unic interiorului dvs.

Foto: havas.md

Tehnologia Smart Inverter. În noile cuptoare, producătorul a implementat o abordare fundamentală nouă a gătitului, utilizând tehnologia Smart Invertor. Funcțiile de coacere, prăjire, menținerea temperaturii dorite și prepararea iaurtului sunt acum disponibile pe un singur dispozitiv.

LG NeoChef / Sursa:havas.md

Modificările au afectat și procesul de dezghețare: sistemul de control al puterii microundelor oferă o dezghețare mai uniformă și mai rapidă a alimentelor, păstrând în același timp gustul și structura lor.

Acoperire anti-bacteriană EasyClean Camera are o acoperire specială antibacteriană EasyClean care împiedică arderea și este ușor de curățat.

LG NeoChef / Sursa:havas.md

Luminoasa LED-lumina de fundal. Lumina interioară a LED-lor iluminează în culoarea albă de 3 ori mai strălucitoare decât în modelele tradiționale. Această decizie ne-a permis să adăugăm economii de energie. O lumină mai puternică permite controlarea procesul de gătire, fără a deschide ușa, fără a deranja echilibrul optim pentru gătirea mâncării.

LG NeoChef / Sursa:havas.md

Rezistenta placă turnantă Placa turnantă este mărită comparativ cu vechile modele și aproape închide în întregime partea inferioară a cuptorului. Este utilizată schema a șase rulmenți cu role, ceea ce permite creșterea greutății.

Farmecul minimalismului cuptorului cu microunde LG NeoChef.

LG NeoChef / Sursa:havas.md


// console.log('no ads situation')