(stop cadru) Ceban: Îmi datorați un leu! Năstase: Să știți că vi-l dau!

Candidatul PSRM la fotoliul de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, i-a amintit contracandidatului său de la Blocul ACUM, despre o veche datorie pe care ar trebui să i-o returneze. Este vorba despre suma de ... 1 leu. Schimbul de replici a avut loc în cadrul dezbaterilor de la Pro TV.

Foto: UNIMEDIA

Dezbaterile între cei doi candidați care vor „lupta” în turul doi al alegerilor locale, pentru șefia capitalei, au început calm. Asta până s-a ajuns la runda întrebări - răspunsuri, atunci când cei doi au început să își facă acuzații reciproce și să pună întrebări provocatoare.

Ion Ceban a insistat ca Andrei Năstase să îi răspundă de ce „l-a murdărit în campania electorală fără argumente”, iar ultimul a spus că astfel de întrebări sunt un truc ieftin.

Însă atunci când Năstase a pomenit despre „mafia imobiliară”, pe care ar fi susținut-o Ceban, socialistul nu s-a mai putut abține și i-a răspuns cu aceeași monedă, amintindu-i contracandidatului său despre un proces de judecată pe care acesta l-a pierdut, dar și despre...un leu, pe care ar trebui să îl primească înapoi.

Ion Ceban: „Îmi datorați un leu, apropo.”

Andrei Năstase: „Asta e demnitatea și onoarea dvs, să știți că vi-l dau!”

UNIMEDIA amintește că la alegerile locale din 20 octombrie, Ion Ceban a acumulat 40.1% din voturile alegătorilor, iar Andrei Năstase - 31%. Astfel, cei doi se vor întâlni în turul II al alegerilor, care va avea loc pe 3 noiembrie.


Pub