10:46:09 23.04.2024
Stiri

Descoperire macabră într-un camion în Marea Britanie: Au fost găsite cel puţin 39 de cadavre. Camionul este din Bulgaria

Știri 24.10.2019 07:30 Vizualizări1181 Autor: Ziarul National


Descoperire macabră într-un camion în Marea Britanie: Au fost găsite cel puţin 39 de cadavre. Camionul este din Bulgaria

Cel puţin 39 de cadavre au fost descoperite în interiorul unui container transportat de un camion în comitatul britanic Essex, informează site-ul postului Sky News, transmite mediafax.ro.

Cadavrele au fost descoperite în parcul industrial Waterglade din Grays, la ora locală 1:40 a.m.

Conducătorul camionului, în vârstă de 25 de ani, suspectat de uciderea celor 39 de persoane a fost reţinut de către forţele de ordine.

„Este un eveniment tragic, în cadrulc căruia un număr însemnat de oameni şi-au pierdut vieţile. Anchetatorii noştri cercetează pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz”; „Ne aflăm în proces de identificare a victimelor implicate, proces care ar putea dura mult timp”, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei din Essex, Andrew Mariner.

Conform primelor aprecieri, camionul provine din Bulgaria, şi a intrat sâmbătă pe teritoriul Marii Britanii, prin Holyhead, Ţara Galilor.

Poliţia a izolat zona în care cadavrele au fost descoperite, iar accesul în parcul industrial este interzis.

Premierul britanic Boris Johnson şi-a transmis îngrijorarea şi condoleanţele în legătură cu cele 39 de cadavre descoperite într-un camion dintr-un parc industrial în comitatul Essex, relatează site-ul agenţiei Reuters.

„Sunt îngrozit de acest incident tragic din Essex”, a declarat Boris Johnson.

„Primesc regulat actualizări din partea Ministerului de Interne şi voi lucra alături de Poliţia din Essex pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a informat liderul de la Londra. Totodată, acesta şi-a exprimat condoleanţele faţă de victimele implicate: „Gândurile mele sunt alături de cei care şi-au pierdul vieţile şi de cei apropiaţi lor”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md