07:44:01 25.04.2024
Stiri

Igor Dodon continuă să ATACE Guvernul Sandu: „Unii miniștri așteaptă să vină mai repede weekendul ca să-și continue RELAXAREA. După locale va trebui de făcut și se vor face SCHIMBĂRILE necesare”

Politică 24.10.2019 10:23 Vizualizări3262 Autor: Ziarul National
Igor Dodon continuă să ATACE Guvernul Sandu: „Unii miniștri așteaptă să vină mai repede weekendul ca să-și continue RELAXAREA. După locale va trebui de făcut și se vor face SCHIMBĂRILE necesare”


Între vizitele sale dese peste hotare, președintele Igor Dodon continuă să critice Guvernul Sandu, menționând că unii miniștri „așteaptă cu nerăbdare” să schimbe fotoliul de la birou pe canapeaua de acasă. Șeful statului spune că vor fi totuși schimbări în componența Guvernului, chiar dacă Maia Sandu l-a sfătuit anterior să nu se implice în activitatea Cabinetului său.

„Iată că a trecut mai bine de o lună de la cele 100 de zile de grație oferite Guvernului și cam nimic nu s-a schimbat. Dimpotrivă, remarcăm o pasivitate, chiar o indiferență ciudată în activitatea unor ministere. Se creează impresia că unii miniștri așteaptă să vină mai repede weekendul ca să schimbe fotoliul de la birou pe canapeaua de acasă, să-și continue relaxarea. După locale, cu siguranța va trebui de făcut și se vor face schimbările necesare pentru o guvernare mai eficientă”, a declarat Igor Dodon într-un interviu pentru noi.md.

Oficialul a precizat că oamenii i-ar cere să-i „pună la treabă” pe actualii miniștri.

„Oamenii au dreptate să ceară președintelui să facă ceva, dacă Guvernul nu își face treaba. Și vă asigur, și îi asigur pe cetățeni, că președintele va face tot ce este necesar pentru ca guvernarea să muncească așa cum trebuie. Nu intru acum în detalii ca să nu stârnesc dezbateri speculative, dar împreună cu echipa mea de consilieri lucram intens pe aceste direcții, iar la momentul oportun voi avea discuții pe aceste teme și cu cei din Guvern, cu PSRM, cu Blocul „ACUM” și cu toți factorii care au obligația să asigure o dezvoltare eficientă a republicii”.

De asemenea, Dodon le-a cerut partenerilor de coaliție să înceteze cu „sensibilitățile nejustificate”, atunci când sunt criticați.

„Suntem niște oameni care ne-am asumat conducerea țării cu toate greutățile și provocările unui asemenea angajament. Trebuie terminat cu sensibilitățile nejustificate și să se înțeleagă ca dacă își permit să ignore la un moment dat semnalele de alarmă date de mine, nu o să poată ignora nemulțumirea cetățenilor, care iată s-a manifestat într-o anumită formă și prin prezența redusă la vot duminica”, a conchis Igor Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md