20:50:10 23.04.2024
Stiri

DECLARAȚIE // „Igor Dodon NU vrea ca Ion Ceban să ajungă în fruntea capitalei. Dacă votezi pentru Ceban, atunci automat este un vot împotriva lui Dodon”

Partide/Comunicate 24.10.2019 15:20 Vizualizări4580 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „Igor Dodon NU vrea ca Ion Ceban să ajungă în fruntea capitalei. Dacă votezi pentru Ceban, atunci automat este un vot împotriva lui Dodon”


Fostul vicepreședinte al „Partidului Nostru”, Dmitri Ciubașenco, este convins că președintele Igor Dodon îl sprijină pe Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, doar de ochii lumii, dar de fapt și-ar dori ca acesta să piardă alegerile în fața lui Andrei Năstase.

Potrivit lui Ciubașenco, președintele Dodon nu-l vrea pe Ceban primar general, deoarece i-ar fi frică că acesta și-ar întări pozițiile și îi va pune în pericol influența pe care o are acum în PSRM.

„În turul II la alegerile din Chișinău, îl voi susține pe Ion Ceban. Și nu doar pentru faptul că este mai bun ca Andrei Năstase - este mai flexibil, cunoaște problemele cu care se confruntă orașul, este mai calm, nu face isterii. Dar nu asta este principalul. Motivația mea este că un vot pentru Ceban înseamnă să votezi împotriva lui Dodon. La prima vedere este un paradox ce spun, dar Dodon dorește ca Ceban să nu câștige în Chișinău. Explicația este simplă: Dodon nu-și dorește întărirea pozițiilor lui Ceban. Poziția de primar de Chișinău îți oferă, automat, un statut important. Anume din acest motiv Voronin sau Filat nu și-au dorit ca membri marcanți ai formațiunii lor să candideze la funcția de primar general.

Vă amintiți că, în 2011, Dodon a candidat la funcția de primar general, dar împotriva voinței lui Voronin. Insuccesul său de atunci nu a fost pe seama faptului că Dorin Chirtoacă a fost mai bun, dar că a fost sabotat de PCRM. Acum, la opt ani distanță, Dodon procedează exact cum a făcut Voronin în cazul său”, a conchis Ciubașenco.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md