(video) Trei situaţii periculose recente în care şoferi moldoveni au ieşit la depăşire pe contrasens

Nişte încălcări care par banale pot avea consecinţe dezastruoase, fără ca unii şoferi măcar să îşi dea seama când îşi pun în aplicare intenţia. Iată trei situaţii periculose recente, nereguli, în care conducători moldoveni iresponsabili iubesc să circule şi să iasă la depăşiri pe contrasens. Mare noroc că nimeni nu a ajuns la spital.

Primul caz ne arată o depăşire a unei coloane de maşini chiar în intersecţie, apropo la doar una distanţă de locul unde a avut loc accidentul cu implicarea unui SUV Porsche şi a unui troleibuz. Dar dacă conducătorii de Toyota şi Dacia accelerau mai intens sau porneau mai devreme de pe loc?…

Autor video: facebook.com/radu.gogu.332

Al doilea caz a avut loc tot ieri, însă în apropiere de o intersecție de lângă stadionul Dinamo. Pentru a nu sta într-un ambuteiaj, şoferul unui Audi A8 de ultimă generaţie s-a umplut de curaj şi a decis să nu aştepte pe nimeni şi nimic.

Martorul ocular, proprietara camerei de bord, a descris puţin această “cultură a condusului”: “Camera de bord nu a înregistrat asta, însă vă pot spune că am văzut acel micro insult pe faţa şoferului maşinii care se deplasa pe contrasens (de cealaltă parte fiind un semafor care permite trecerea înainte la culoarea roşie). Ambuteiajele sunt doar pentru cei slabi”.

Autor video: facebook.com/ekaterina.naychuk

O a treia situaţie care a avut loc recent şi care au văzut-o deja peste 100.000 de oameni. S-a în după amiaza zilei de 16 octombrie, în judeţul Maramureş din România.

Incidentul a avut loc pe Drumul Național 1C, la ieșirea din localitatea Lăpușel. Pe imaginile filmate de un șofer cu camera de bord montată în mașină se poate observa cum conducătorul unui Mercedes-Benz Sprinter înmatriculat în Republica Moldova se angajează într-o depășire neregulamentară. Deși carosabilul era marcat cu linie continuă, a continuat să forţeze depășirea unei maşini Dacia, în timp ce din sens opus venea un camion.

Într-un ultim moment a trecut printre cele două maşini, fiind despărţit de ele prin câţiva mm. Greu de imaginat ce s-ar fi putut întâmpla dacă traiectoria ar fi fost diferită cu cel puţin 1 cm.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTraficNonStop%2Fvideos%2F2456032737778591%2F&show_text=1&width=621

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (video) Pe contrasens, fără probleme. Vezi cum şi-au permis trei şoferi să circule pe străzile capitalei

Vezi şi: (video) Chişinău: Şi-a primit amenda de dimineaţă, după ce poliţia l-a văzut ieşind pe contrasens

Vezi şi: (video) Cu viteză excesivă şi pe contrasens. Iată cât de mult se grăbea un şofer pe strada Vadul lui Vodă

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/