/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Tranga spune că va cere despăgubiri de la stat

23 octombrie 2019, ora 23:08

Omul de afaceri Andrei Tranga spune că va cere despăgubiri de la stat pentru că a fost reținut „pe nedrept” în luna aprilie a acestui an, în urma denunţului fostului partener de afaceri Viorel Varzari, care-l acuza că ar fi încercat să-i preia abuziv businessul. 

„Cu acest lucru se ocupă juriştii. Pentru mine această întrebare este pe planul doi. Eu nu am drept scop de a face bani pe seama acestui fapt. Dar cred că ţara, în numele acestor doi procurori, a întrecut orice măsură. Aceasta nu trebuia să se întâmple într-un astfel de mod. Vom cere în primul rând compensarea prejudiciului moral”, a declarat Andrei Tranga în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. Totuşi, el a evitat să spună despre ce sumă de bani este vorba.

Amintim că, la finele lunii august, dosarul lui Tranga a fost clasat. Explicația procurorilor a fost că lipsește componența infracțiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram