(video) TOKYO 2019: Premieră mondială – Mazda MX-30 este prima maşină electrică a mărcii

Primul model electric de serie Mazda, Mazda MX-30, este chiar de astăzi disponibil pentru precomandă odată cu premiera de la Salonul Auto de la Tokyo. Mașina a fost creată pentru clienții care nu doresc să sacrifice plăcerea de a conduce când cumpără o mașină electrică.

Foto: autoblog.md

Cu portierele sale unice, materialele ecologice și bateria de dimensiuni corecte care oferă o autonomie de aproximativ 200 de km, peste media zilnică de 48 km de condus a unui șoferul european, noua Mazda MX-30 marchează un alt pas pozitiv în abordarea complexă a Mazda pentru reducerea emisiilor în urma lansării recente a motorului inovator Skyactiv-X.

Vorbind despre Mazda MX-30, care va ajunge la dealerii din Europa în a doua jumătate a anului 2020, lucru confirmat şi de Mazda Moldova, Yasuhiro Aoyama președinte și CEO Mazda Motor Europe a declarat: „La fel ca la toate modelele noastre, designerii și inginerii au avut un obiectiv foarte clar pentru primul nostru vehicul electric cu baterii. Trebuia să aibă un design care iese în evidență, să fie excelent la condus, un element cheie al ADN-ului Mazda care ne face unici în comparație cu concurenții și, cel mai important, să contribuie pozitiv la reducerea emisiilor pe întregul ciclu de viață al produsului. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub