(video) Meghan Markle cu lacrimi în ochi într-un interviu oferit unei televiziuni britanice

Fragmentele dintr-un nou film documentar despre turneul african al prințului Harry și soția sa, afișate la televiziunea britanică, au provocat reacții mixte între subiecții reginei Elisabeta. Cert este că, pe lângă povestea despre călătoria în sine, Meghan Markle a decis pentru prima dată să vorbească public despre sentimentele sale legate de viața ei în familia regală, provocând confuzie în rândul britanicilor, scrie 7days.ru.

Foto: https://www.etonline.com

În film, Meghan a recunoscut pentru prima dată că „suferă”. Când reporterul care o intervieva a întrebat-o pe Meghan Markle dacă se simte bine din punct de vedere emoțional în rol de soție a prințului și a tinerei mame, Meghan s-a eschivat să răspundă, însă aproape că izbucnise în lacrimi.

„Vă mulțumesc că ați întrebat cum mă simt... La urma urmei, nu sunt întrebată de multe ori despre asta...Trăim într-o perioadă în care fiecare are dreptul să judece acțiunile altor persoane cu care nici măcar nu sunt cunoscute. Acest lucru este dezgustător. Știi, când o femeie este însărcinată - este în special vulnerabilă. Când devine prima oară mamă și încearcă să se simtă confortabil în viața ei nouă cu un nou-născut, devine și mai greu de îndurat ”, a spus Meghan.

Spre finalul interviului, ea s-a plâns cu amărăciune că, devenind soția prințului, a pierdut o parte din viața ei - ceea ce înseamnă că viața personală nu mai este personală, fiind în centrul atenției media.

După apariția acestui fragment de film despre Meghan și Harry, Ducesa a fost bombardată cu expresii de simpatie de mulți prieteni de-ai ei din lumea celebrităților.

Cu toate acestea, mulți britanici obișnuiți s-au arătat nedumeriți de reacția Ducesei. „De ce această femeie care trăiește în lux, are tot ce și-ar putea dori, inclusiv un ajutor nelimitat în ceea ce privește îngrijirea copiilor și menaj, se plânge de o viață grea?”

Unii sunt surprinși. „Și dacă Megan, devenind un membru al familiei regale, a decis să trăiască nu conform regulilor și încălcând toate tradițiile, de ce este surprinsă că multora nu le place comportamrntul ei? Și dacă îi este atât de greu să fie în centrul atenției, atunci de ce s-a căsătorit chiar cu prințul? ”- astfel de întrebări au apărut involuntar la britanici.

Un prezentator TV foarte popular din Marea Britanie, Pierce Morgan, a reacționat și mai aspru la plângerile lui Meghan, ironizând ducesa. „Se pare că cea mai bună modalitate de a evita o atenție sporită asupra persoanei sale este să acorde un interviu la televizor, în care este angajată în auto-promovare sinceră, în timp ce se plânge de atenție excesivă! O mișcare foarte inteligentă, Meghan!”, a scris prezentatorul pe internet.


Pub