(video) TOKYO 2019: Premieră – Noua generaţie Subaru Levorg se prezintă anticipat

A doua generaţie a modelului Subaru Levorg, automobil găsit şi pe piaţa europeană, se prezintă anticipat la Salonul Auto de la Tokyo. Introdus în 2014, Levorg este de fapt un break construit pe baza lui Impreza, adresat prioritar pentru piaţa locală din Japonia, dar şi pentru cea europeană.

Iar dacă Impreza a schimbat de mult timp platforma pe una modulară SGP (Subaru Global Platform), iată că acum a venit rândul şi lui Levorg. La Tokyo a fost prezentat într-un format pre-producţie.

Foto: autoblog.md

Aspectul mașinii făcute pe baza conceptului VIZIV Tourer nu va suferi schimbări majore atunci când va intra în producţia de serie. Termenul Prototype i-a fost dat de companie doar formal, asta pentru a nu dezvălui detalii tehnice şi nici designul interior deocamdată, înainte de termen.

Dar deja este cunoscut faptul că noul Levorg va fi primul model dotat cu un nou motor turbo boxer de 1.8 litri şi cu sistem de injecţie directă. Articolul complet cu mai multe detalii şi o galerie completă de imagini, pe AutoBlog.MD


Pub