(video) TOKYO 2019: Premieră mondială – Noua, a patra generaţie Honda Jazz

Nici Honda nu lipseşte de la Salonul Auto de la Tokyo, ediţia a 46-a, care a început să se desfăşoară de astăzi în capitala Japoniei. Marea premieră de la standul său este noua generaţie Fit, a patra la număr, cunoscută în Europa sub denumirea Jazz.

Ambele au fost dezvăluite concomitent de reprezentanțele regionale.

Foto: autoblog.md

Automobilul compact cu cinci uși şi-a păstrat formatul și proporțiile pe care le aveau predecesorii săi, deşi producătorul nu oferă deocamdată dimensiunile exacte. Noul Jazz va fi disponibil pe piaţă în cinci nivele de echipare: Basic, Home, Ness, Crosstar și Luxe. Cea Home diferă de cea de bază printr-un volan din piele și inserții moi în cabină, iar Ness aduce accente decorative în habitaclu şi pe caroserie + materiale pentru finisaj rezistente la apă.

Toate cele menţionate sunt disponibile şi pe nou versiune individuală numită Crosstar, ca şi nivelul de echipare, care a fost transformată într-un cross hatchback prin adăugarea unui kit exterior de protecţie cu elemente din plastic negru pe marginile inferioare ale caroseriei, railings-uri pe acoperiş, unei grile de radiator diferite, etc. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub