(video) Accident la Peresecina, imediat după ce un echipaj INP s-a întors peste linia dublă continuă

Un echipaj de poliţie al INP ar fi provocat un accident la Peresecina după ce s-a întors brusc cu maşina lor pe o porţiune de drum cu o linie dublă continuă pe mijloc. Conducătorul unui camion nu a reușit să reacţioneze la timp şi frânarea bruscă l-a făcut să intre violent într-un automobil.

Accidentul a fost înregistrat de camera de bord din automobilul care rula după cel al poliţiei. Maşina din spatele echipajului de patrulare, din care s-a făcut filmarea, a încetinit pentru a evita o coliziune. Același lucru a făcut şi un alt coleg de trafic, însă un al treilea, cu un camion, nu a reușit să reducă suficient de mult viteza, astfel încât a intrat într-un VW.

Potrivit informaţiilor disponibile, echipajul INP a depistat la un moment dat un automobil ce se deplasa cu viteză sporită şi a virat brusc la stânga. Deocamdată nu se cunoaşte dacă cineva a avut de suferit şi dacă poliţiştii au oprit pentru a documenta accidentul.

Autor video: facebook.com/stratanalex

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/