/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Detalii despre accidentul de la Străşeni. O femeie de 59 de ani a decedat. Alte patru persoane, transportate la spital

missing
23 octombrie 2019, ora 20:39

Şoferiţa unuia dintre automobilele, implicate în accidentul rutier produs astăzi în apropiere de satul Cojuşna, raionul Străşeni, a decedat pe loc. Celelalte persoane, care au avut de suferit de pe urma impactului, au fost transportate la Spitalul Raional Străşeni cu diverse traumatisme.

Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 17:45, pe traseul Chişinău-Ungheni-Sculeni. Un automobil de marca „Toyota” a fost tamponat din spate de un automobil de marca „Opel”. La volanul maşinii de marca „Toyota” se afla o femeie de 59 ani. Ea avea ca pasager pe soţul său de 60 de ani, ambii din satul Cojuşna. La volanul automobilul de marca „Opel” se afla un bărbat de 35 ani. El avea ca pasageri alte două femei, informează IP Străşeni.

Poliţia a fost sesizată de un trecător, prin intermediul serviciului 112, la scurt timp după producerea impactului. Actualmente, oamenii legii se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Pe cazul dat urmează a fi inițiat proces penal în cadrul căruia se va stabili cine se face vinovat de comiterea accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram