/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Proprietarul Andy's, Andrei Tranga, spune că cel care ar fi încercat să-i preia afacerea a fost Andrian Candu. Ce spune deputatul PD

missing
23 octombrie 2019, ora 21:35

Proprietarul rețelei de restaurante Andy’s Pizza, Andrei Tranga, îl acuză pe deputatul democrat Andrian Candu de faptul că ar fi încercat să-i preia afacerea și că anume de aici a pornit dosarul său din aprilie. 

„Mi-au spus-o câțiva oameni care nu au legătură unul cu altul. Unicul lucru pe care-l cunosc este că concubina lui Varzari (n.r. Viorel Varzari, fostul parteneri de afaceri al lui Andrei Tranga care a scris denunțul în urma căruia acesta fost arestat) este prietenă apropiată cu soția lui Andrian Candu. Presupun că ea a încercat să rezolve problema lui Varzari (n.r. atunci când acesta se afla la rândul său în arest preventiv) și probabil atunci a apărut această schemă. Dar, așa mi s-a spus, cum pot eu să spun?…”, a declarat Andrei Tranga, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8. Acesta a menționat că nu-l cunoaște pe Andrian Candu personal.

La rândul său, deputatul Anrian Candu spune, de asemenea, că nu-l cunoaște pe Andrei Tranga, dar, în urma declarațiilor din emisiunea de azi, nu exclude că l-ar putea ataca în instanța de judecată pentru calomnie.

„Sunt pure speculații. Eu nu l-am cunoscut niciodată, nici nu l-am văzut, nici nu am vorbit. În general îi apreciez foarte multe pe cei care reușesc să creeze o afacere, să creeze locuri de muncă și să aducă plus valoare economiei (…). Eu nu am afaceri, nu sunt antreprenor și probabil nu o să am afacerile mele, fiindcă niciodată nu m-a interesat să fiu antreprenor. Am mai auzit astfel de speculații și anterior atunci când el era reținut deși habar n-am care a fost motivul acestei rețineri”, a declarat Andrian Candu pentru TV8.md.

Deputatul a spus că se va consulta cu avocatul său pentru a-l da în judecată pe omul de afaceri: „Dacă are probe, să le aducă în instanță”, a spus Candu.

Democratul a mai precizat că nu are habar cine este Viorel Varzari și soția lui nu are de unde că o cunoască pe concubina acestuia: „În Moldova a avut un cerc foarte restrâns de comunicare. Dar dacă dumnealui a făcut asemenea afirmații, va trebui să răspundă”, a comentat Andrian Candu.

Când a fost reținut, în primăvara acestui an, Andrei Tranga, a spus că, de fapt, prin intentarea acestui dosar se vrea preluarea afacerii sale.

Dosarul lui Tranga a fost, într-un final, clasat. Explicația procurorilor a fost că lipsește componența infracțiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram