Franța: Un copil de doar 3 ani a supraviețuit zile în șir singur, într-o casă în care se afla cadavrul mamei sale

O fetiță de trei ani a supraviețuit zile în șir, fără apă și închisă într-un apartament modest, după ce mama ei s-a stins din viață. Incidentul s-a produs într-un orășel din sudul Franței, relatează A1.ro.

Foto: libertatea.ro

Lila, căci așa au numit-o vecinii pentru a-i proteja identitatea, a fost găsită în balconul apartamentului în care locuia, alături de cățelul ei. Vecinii au fost îngrijorați de starea ei, iar atunci când au întrebat-o ce face, aceasta le-a spus: „Mama mea e obosită, doarme”. În realitate, însă, femeia era moartă.

În momentul în care vecinii au intrat în casă, ei au descoperit o imagine dezolantă. Pe lângă faptul că era mizerie în apartament, pe jos erau aruncate numeroase sticle goale de vin și bere, iar bucătăria era plină de vase murdare. În dormitor, întinsă în pat, se afla mama copilei, lipsită de viață.

Oamenii au alertat imediat Poliția, iar micuța a fost dusă într-o instituție publică, unde beneficiază de îngrijiri medicale. Micuța a supraviețuit câteva zile mâncând conserve, pe care a reușit să le deschidă singură și și-a hrănit și cățelul. Atunci când a fost luată de polițiști, ea a luat cu sine un album de poze, dar și câinele.

Conform ABC.es, vecinii femeii spun că aceasta lucra într-un club și ar fi fost dependentă de droguri, iar decesul ar fi survenit, cel mai probabil, din cauza unei supradoze.


Pub