Cum răspunde Andrei Năstase la întrebarea privind o posibilă coaliție ACUM-PSRM în Consiliul Municipal?

Andrei Năstase a declarat că echipa sa în Consiliul Municipal „nu va face coaliții politice”, dar coaliții pentru ca proiectele propuse de ACUM să fie votate.

Foto: UNIMEDIA

„Am alături de mine o echipă de oameni profesioniști, care pot livra rezultate bune pentru Chișinău. Vom avea mai mulți specialiști în diferite domenii.

Nu avem o majoritate confortabilă pentru a livra proiectele noastre. Dar asta nu mă împiedică să vin în CMC cu proiecte foarte bune, iar cei care sunt aleși în CMC să fie buni și să voteze aceste proiecte”, a declarat Andrei Năstase la TV8.

Candidatul ACUM la șefia capitalei a ezitat să spună clar dacă ACUM și PSRM vor face o coaliție majoritară în Consiliul Municipal, dar a specificat că nu va face „coaliții politice, vom face coaliții ca proiectele de modernizare acestui oraș să fie votate”.

După accederea în turul doi al alegerilor locale din Chișinău, Ceban a spus că speră la o coaliția majoritară cu blocul ACUM în Consiliul Municipal Chișinău. Candidatul PSRM Ion Ceban a mai declarat că, dacă va ajunge primar de Chișinău, va oferi două fotolii de viceprimar candidaților Blocului ACUM.


Pub