/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Anunț important pentru cei care și-au planificat zboruri! Din cauza ceții, unele curse pot întârzia, iar altele, ANULATE

missing
22 octombrie 2019, ora 17:38

Din cauza ceții, Aeroportul Internațional Chișinău efectuează modificări în orarul curselor. Astfel, unele zboruri pot întârzia, iar altele pot fi anulate. Anunțul a fost făcut de către Autoritatea Aeronautică civilă a Republicii Moldova. 

În Republica Moldova este cod galben de ceaţă deja de câteva zile. Ceața și vizibilitatea redusă dau bătăi de cap călătorilor care și-au planificat zboruri.

Pentru a oferi mai multă siguranță, Aeroportul Internaţional Chişinău intervine pentru modificarea orarului curselor de zbor.

Înainte să porniți la drum, puteți să vă informați despre schimbările operate. Accesați orarul online al curselor pe airport.md pentru a obține informați

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram