/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Năstase, despre oferta pe care a primit-o de la Ceban: „Eu nu împart funcții în stânga și în dreapta”

22 octombrie 2019, ora 22:17

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, se arată surprins de oferta pe care i-a făcut-o contracandidatul său socialist Ion Ceban, care a spus că este gata să ofere reprezentanților Blocului ACUM fotolii de viceprimari și alte funcții manageriale la Primărie, dacă PSRM va câștiga în turul doi de scrutin.

Andrei Năstase îl critică pe Ceban pentru faptul că vorbește despre împărțirea unor funcții, cu atât mai mult că nu a ajuns încă primar de Chișinău.

„Mi se pare nedrept, mai ales la etapa în care vorbim, să împartă funcții în stânga și în dreapta”, a comentat Năstase în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Întrebat dacă ar fi și el de acord să le ofere socialiștilor funcții importante la Primărie, dacă va ocupa fotoliul de primar, Năstase a declarat: „Eu nu împart funcții în stânga și în dreapta. Am alături de mine o echipă de profesioniști, oameni integri, de bun simț, oameni  care au demonstrat că pot arăta rezultate bune, putem forma o echipă managerială la nivelul Primăriei cu viceprimari, inclusiv un viceprimar dedicat pentru suburbii. De ce ar trebui acuma să ne gândim la partajări de funcții?”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram