/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Năstase dezvăluie că s-a întâlnit cu Victor Chironda înainte de alegeri. Ce propunere i-a făcut

missing
22 octombrie 2019, ora 22:45

Candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8 că s-a întâlnit înainte de campania electorală cu Victor Chironda, care a fost contracandidatul său la aceste alegeri din partea Mișcării Social-Politice  „Forța Nouă” și i-a propus să intre în echipa sa.

Andrei Năstase recunoaște că și-ar dori un tânăr cu perspectivă, cum este Victor Chironda, dar și alți membri ai echipei sale, să vină în formațiunea pe care o conduce.

„Victor Chironda este un tânăr pe care eu l-am remarcat de mai mult timp. Fac o confesiune. Înainte de a pleca în SUA m-am întâlnit cu Victor și i-am propus să vină să facem echipă. Nu a spus nici da, nici ba. Nu i-am propus funcții. I-am propus să vină în echipă. Este un om de perspectivă. M-aș bucura dacă și el și oameni din echipa lui, pentru că am văzut oameni foarte buni acolo, tineri ar veni alături de noi. Și nu ar fi o problemă”, a spus Năstase.

Despre Dorin Chirtoacă a evitat să răspundă dacă l-ar vedea și pe el în echipa de la Primărie, dar i-a apreciat mai multe proiecte din programul pe care l-a propus liberalul în campania electorală.

„Tot ce este mai bun în programele lor (n.r. Octavian Țîcu, Victor Chironda, Dorin Chirtoacă) se va regăsi la mine. Am găsit niște lucruri bune pe care a insistat Chirtoacă și care au fost inițiate sunt gata să le duc la bun sfârșit”, a precizat Andrei Năstase.

Amintim că Andrei Năstase va lupta în turul doi al alegerilor locale pentru funcția de primar al Chișinăului cu socialistul Ion Ceban.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram