„5%, atâta caracter și demnitate a avut Chișinăul”, declară Octavian Țîcu

„5% atâta caracter și demnitate a avut Chișinăul în campania electorală, plus minus 2-3% pe care nu pot să le pretind de la alți candidați care au candidat în afara binomului penalilor și reprezentanților de penali”. Declarația îi aparține lui Octavian Țîcu și a fost făcută cu referire la procentul de alegători care l-au votat la scrutinul de ieri.

„Aceste 5% vor avea din partea mea întotdeauna un respect aparte, pentru că îmi dau curajul și încrederea că pot să abordez în continuare viața noastră politică fără a fi influențat sau intimidat”, a punctat Octavian Țîcu.

Acesta a mai declarat că îl va susține pe Andrei Năstase în turul II al scrutinului electoral, însă doar dacă ultimul nu va face coaliție cu PSRM la Primărie. „Suportul meu personal și al echipei Partidului Unității Naționale către Andrei Năstase în turul II de alegeri va fi condiționat de angajamentul ferm de a nu avea nicio colaborare cu Partidul Socialiștilor și de constituire a unei alianțe pro-europene și românești pentru Chișinău”, a precizat Țîcu.

UNIMEDIA reamintește că la alegerile locale de ieri, în municipiul Chișinău, Octavian Țîcu a candidat la funcția de primar din partea PUN, acumulând 4,6% din voturi (10.707 votanți).


Pub