Andrei Năstase, despre turul II al alegerilor: „Sunt convins că adevărul și dreptatea va triumfa pe trei noiembrie”

Candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău, Andrei Năstase (31,08%), care a trecut în turul doi al alegerilor locale generale, alături de contracandidatul său, Ion Ceban (40,19%), vine cu un îndemn de mobilizare a cetățenilor pentru turul II și asigurarea chișinăuienilor de implicare comună în rezolvarea problemelor Chișinăulului.

Foto: UNIMEDIA

Acest îndemn a fost publicat pe pagina de facebook a candidatului.

Candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase a venit mai întîi cu un mesaj de mulțumire pentru chișinăuieni.

„Mulțumesc tuturor celor care au votat și și-au asumat viitorul orașului Chișinău”, a declarat Andrei Năstase.

Ulterior, a făcut un apel de mobilizare a cetățenilor, așa cum s-a întâmplat în 2018, când au avut loc alegeri locale generale, îndemnând cetățenii să se încreadă și să meargă la vot, pentru că doar așa „adevărul și dreptatea vor triumfa.”

„Prezența la vot mai mare decât cea din vara anului 2018 demonstrează că nu există nici un fel de ezitare în ceea ce privește decizia noastră, a tuturor, de a transforma Chișinăul într-un oraș cu adevarat european și de a face schimbarea până la capăt.

Turul doi al acestor alegeri pentru Primăria Chișinău se va desfășura pe 3 noiembrie, ziua în care, știu sigur, ADEVĂRUL și DREPTATEA vor triumfa.

Aveți încredere! Peste doar două săptămani, Chișinăul va fi din nou al oamenilor, iar Primăria va începe să lucreze cu adevărat în slujba comunității”, a adăugat Andrei Năstase.

Totodată, Năstase a precizat că „Mai mult decât atât, știu sigur că suntem mult mai mulți cei care înțelegem că nu poți împărți ceva ce nu ai și nu-ți va aparține niciodată. Nu prin partajare se adună oamenii serioși laolaltă, pentru a face lucruri bune pentru ceilalți.

Doar principiile, obiectivele și asumarea unui proiect adevărat de interes public îi poate determina pe cei responsabili să lucreze în comun, pentru binele comunității, pentru binele oamenilor. Asta vom face.”

Andrei Năstase / Sursa:Andrei Năstase/facebook


Pub