(video) Crimă la Dubăsari: Minor bătut fără milă și impus de amicii săi să-și sape groapa, pentru că nu i-a servit cu alcool

Caz înfiorător la Dubăsari. Un minor de 17 ani, impus să-și sape groapa și ucis în bătăi de propriii lui prieteni. Totul s-ar fi pornit de la o ceartă, din cauza că minorul nu a vrut să-și servească amicii cu alcool.

Foto: echipa.md

Crima, care a băgat groaza în locuitorii din Dubăsari, s-a produs în noaptea de 18 octombrie. Presa de peste Nistru scrie că băiatul se odihnea, împreună cu amicii săi, la un Karaoke. În comentariile de pe o rețea de socializare, oamenii scriu că victima ar fi refuzat să pună adălmaș, adică să-i servească pe amicii săi cu alcool. Acest fapt a servit drept cauza principală a conflictului, scrie echipa 902.

Grupul de băieți ar fi chemat un taxi, l-au dus pe minor pe un câmp deschis, apoi l-ar fi bătut fără milă. Și pentru că nu ar fi fost suficient, așa-numiții prieteni ai tânărului l-ar fi obligat să-și sape singur groapa. Toată scena înfiorătoare s-a petrecut sub ochii taximetristului, care nu a intervenit nicicum. Mai mult, când minorul și-a pierdut cunoștința, taximetristul i-ar fi ajutat pe doi minori să-l pună în portbagajul mașinii.

Minorul era încă viu, când prietenii lui l-au aruncat într-un cimitir din oraș. Dimineața, un locuitor a depistat băiatul nemișcat, la pământ și a chemat ambulanța. Băiatul a fost internat în reanimare, însă, la scurt timp a decedat.

Pe o rețea de socializare minorul decedat apare pe o fotografie, alături de unul dintre suspecții, care l-ar fi omorât. Ei erau prieteni de mult timp, mai scrie presa din Dubăsari.

Milițienii din regiune au constatat că unul dintre cei reținuți pe acest caz, anterior a mai fost condamnat pentru huliganism. Ambii suspecți ar fi agresivi, atunci când consumă alcool, afirmă poliția. Totodată s-a stabilit că și taximetristul este un tânăr de 18 ani, care recent a primit permisul de conducere. Acesta ar fi declarat că făcea tot ce îi spuneau ceilalți doi, deoarece îi era frică de ei.

Acum, toți trei se află după gratii.


Pub