Galina Sajin, după ce a învins în circumscripția 50: „Acest succes n-ar fi fost posibil fără implicarea dumneavoastră și a unei echipe din voluntari împrăștiați prin toate colțurile lumii”

Candidata Blocului ACUM, Galina Sajin, ieșită învingătoare în circumscripția 50, la vest de Repubica Moldova, a venit cu un mesaj de mulțumire și precizare a priorităților sale în calitate de deputată în Parlamentul Republicii Moldova, care va reprezenta diaspora din vestul Republicii Moldova.

Foto: Galina Sajin/facebook

Galina Sajin a mulțumit tuturor cetățenilor care au auvt încredere în candidatura sa.

„Mă adresez din nou Dvs, de această dată pentru a le mulțumi celor 9 683 de concetățeni care au mers la vot în cadrul scrutinului din 20 octombrie și pentru a-mi exprima recunoștința pentru încrederea masivă pe care a-ți acordat-o mie și blocului ACUM, încredințându-mi mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova”, a declarat Galina Sajin.

Totodată, Galina Sajin a precizat că acest succes se datorează echipei sale și a voluntarilor din toate colțurile lumii.

„Acest succes n-ar fi fost posibil fără implicarea Dvs. și fără implicarea unei echipe din voluntari împrăștiați prin toate colțurile lumii, care au lucrat cu dăruire în campania electorală, demonstrând că distanțele nu contează, atunci când avem o viziune comună și dorința de a face ceva împreună.”

„În calitate de deputată, voi rămâne deschisă pentru discuții constructive și rog toți concetățenii noștri de peste hotare, indiferent dacă au votat ori nu, să fie încrezători și să rămână conectați la actualitatea de acasă, pentru ca, în momentele de cumpăna, să putem avea împreună o voce puternică, pentru diapora”, a conchis Sajin.

Galina Sajin / Sursa:Galina Sajin/facebook

UNIMEDIA amintește că ieri, pe lângă alegerile locale generale, s-au desfășurat și alegeri parlamentare noi pentru patru circumscipții.

Astfel, potrivit rezultatelor finale, în locul lui Vlad Plahotniuc va veni Ghenadie Verdeș (PDM), care a câștigat în circumscripția nr. 17 (Nisporeni, Strășeni).

În locul lui Andrei Năstase va veni fratele acestuia, Vasile Năstase, care a câștigat în circumscripția nr. 33 (mun. Chișinău).

În locul Maiei Sandu va veni Galina Sajin (ACUM), care a câștigat în circumscripția nr. 50 (la vest de Republica Moldova).

În locul lui Viorel Melnic, candidat independet, care și-a depus mandatul, va veni candidatul PSRM Vitalii Evtodiev, care a câștigat în circumscripția nr. 48 (Slobozia, Tiraspol și Bender).


Pub