Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Inaugurarea cantinei Gimnaziului nr. 7 din capitală

   2759

Primăria municipiului Chișinău informează că vineri, 18 octombrie a.c. a fost inaugurată, după reparație capitală, cantina Gimnaziului nr. 7 din sectorul Centru. La eveniment au participat responsabili ai Direcției generale educație, tineret și sport, consilieri municipali, administrația liceului, elevi și părinți.

Lucrările de renovare a blocului alimentar au fost executate timp de 1,5 luni. În perioada de referință a fost reabilitată sala de prepare a hranei și cea de mese, a fost renovat depozitul alimentar, rețelele inginerești și parțial, sistemul de ventilare. De asemenea, proiectul a inclus achiziționarea utilajului pentru gătitul bucatelor și păstrarea alimentelor, precum și schimbată tâmplăria. Costul proiectului este de 600 mii lei, surse alocate din bugetul municipal.

Clădirea Gimnaziului nr. 7 a fost dată în exploatare în anul 1964, iar Blocul alimentar al instituției nu beneficiat de reparație de circa 50 ani. În anul 2019 au fost prevăzute surse bugetare pentru reabilitarea cantinei, la inițiativa actualei Administrații a municipiului Chișinău.