Liderii partidelor au venit cu mulțumiri pentru cetățeni și cu acuzații către alte formațiuni
Politic 21 octombrie 2019, 22:04 | 1353

Mulțumiri pentru alegători, acuzații pentru partide. După ce au aflat rezultatele preliminare ale alegerilor locale generale și ale celor parlamentare noi, liderii formațiunilor politice au făcut declarații de presă, în care au tras concluzii și au lansat recomandări. Mai mult, unul dintre foștii candidați pentru Primăria Chișinău ar putea deveni șef de partid.

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate Maia Sandu le-a mulțumit cetățenilor pentru că au mers la alegeri, care în opinia ei, au fost organizate mai bine în comparație cu cele de până acum.

Din opoziție, președintele PD Pavel Filip a acuzat partidele de la guvernare, care ar fi creat condiții inegale pentru candidați.

Președintele Partidului Unității Naționale Anatol Șalaru apreciază scorul obținut de către candidatul său Octavian Țâcu, urmând să-i propună acestuia postul de președinte al formațiunii.

PSRM ar vrea coaliții în satele și orașele, unde au fost aleși primarii și consiliile locale, a declarat presei liderul formațiunii, Zinaida Greceanâi.

Într-o postare pe facebook, Igor Dodon a scris că este mulțumit de rezultatele obținute de PSRM, îndemnând alte formațiuni să-și respecte alegătorii, iar în turul doi să facă o campanie electorală corectă. 

Opinia ta contează. Comentează!