(video) Doar în Moldova te poţi împiedica şi cădea pe o trecere de pietoni?! Incidentul viral al zilei

Cum a fost posibil să se întâmple una ca asta? Aceasta a fost întrebarea principală a internauţilor care au comentat situaţia dată, făcută publică pe o reţea de socializare.

Chiar în preajma sensului giratoriu de la Pancom, din sectorul Rîşcani al capitalei, pe o trecere de pietoni, o tânără s-a împiedicat de frânghia prin care un automobil era tractat de altul! Cei doi conducători s-au oprit în locul şi în momentul cel mai nepotrivit, astfel încât a fost creată o adevărată capcană pentru cei care nu obişnuiesc să privească pe unde merg.

În acelaşi timp erau să cadă şi doi bărbaţi, însă aceştia au reuşit să evite momentul neplăcut. Proprietarul camerei de bord s-a amuzat pe seama situaţiei, dar în acelaşi timp s-a exprimat cu nişte cuvinte necenzurate spre propria uimire.

Amintim că potrivit Regulamentului Circulaţiei Rutiere, remorcarea autovehiculelor rămase în pană se va efectua respectând următoarele mai multe condiţii. Una dintre ele condiţionează că remorcarea se face prin intermediul unei legături flexibile cu o lungime de 4 – 6 m, care la fiecare metru lungime trebuie să fie marcată prin steguleţe de culoare roşie de dimensiunea 200 x 200 mm, în cazul în care la vehiculul remorcat nu sunt defectate frâna de serviciu şi sistemul de direcţie.

Autor video: facebook.com/laurentiu.laur.77128

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (video) Cea mai bine observată trecere pentru pietoni din Moldova a apărut în localitatea Peresecina

Vezi şi: (video) Din nou pe strada Munceşti! Ce a păţit de această dată un şofer care a cedat trecerea unui pieton

Vezi şi: (video) S-a născut în două cămăşi! Situaţia în care s-a pomenit un tânăr din Chişinău pe trecerea de pietoni

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/