/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Care partid ar putea ocupa cele mai multe fotolii în CMC? Socialiștii s-ar alege cu 22 de mandate, iar Blocul ACUM cu 19

missing
21 octombrie 2019, ora 17:59

În urma scrutinului de ieri din capitală a început să se reliefeze componența preliminară a Consiliului Municipal Chișinău (CMC). Astfel, cele mai multe mandate vor fi obținute de către Partidul Socialiștilor (PSRM) și Blocul ACUM.  

Potrivit alegeri.md, lista preliminară a consilierilor municipali ar putea arăta în modul următor: PSRM ar obține 22 de mandate, Blocul electoral „ACUM Platforma DA și PAS” ar putea avea  19 consilieri, iar Partidul Liberal ar acumula trei mandate.

Partidul Democrat din Moldova ar putea ocupa două fotolii de consilier municipal, tot cu două s-ar alege și Partidul „Șor”. Cu un singur fotoliu s-ar alge următoarele formațiuni: Partidul Unității Naționale, Mișcarea „Forța Nouă” și Partidul Comuniștilor.

Foto: Captură alegeri.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram