21:05:53 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Cine a CÂȘTIGAT alegerile. Prima reacție a lui Andrei Năstase, după închiderea secțiilor de votare​: „Va fi BINE, după atâta rău”

Partide/Comunicate 20.10.2019 20:58 Vizualizări1698 Autor: Ziarul National
VIDEO // Cine a CÂȘTIGAT alegerile. Prima reacție a lui Andrei Năstase, după închiderea secțiilor de votare​: „Va fi BINE, după atâta rău” Facebook


Candidatul Blocului „ACUM” la funcția de primar general al capitalei, Andrei Năstase, a susținut un briefing de presă după închiderea secțiilor de votare. Premierul Maia Sandu, prezentă la sediul PPDA, speră că rezultatele Blocului „ACUM” la alegerile locale vor fi bune.

„Aceste alegeri s-au desfășurat în condiții bune, cu mici excepții. Sunt lecții pe care o să le învățăm. De această dată, cetățenii au putut vota fără a fi intimidați și obstrucționați, așa cum se întâmpla pe timpul regimului. Așteptăm rezultatele și să ne apucăm de treabă. În localitățile unde va fi turul II vom conta pe sprijinul oamenilor”, a declarat prim-ministrul.

La rândul său, candidatul Blocului „ACUM”, Andrei Năstase, crede că este inoportun de făcut careva pronosticuri despre rezultatul alegerilor.

„Mulțumesc locuitorilor din Chișinău și suburbii. Le mulțumesc celor care au înțeles importanța votului. Aceste alegeri s-au derulat în condiții mai bune ca până acum. Cu toate acestea, nu au lipsit manipulările din interiorul și exteriorul republicii. Fac un apel la vigilența, pentru că urmează o numărătoare lungă. Noaptea va fi lungă, dar să rezistați pană la final. Va fi bine după atâta rău”, a precizat Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md