/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Octavian Țîcu speră că a luat un rezultat bun. „Eu cred că putem câștiga chiar din primul tur”

20 octombrie 2019, ora 21:41

Candidatul Partidului Unității Naționale la Primăria Chișinău, Octavian Țîcu, speră că a obținut un rezultat bun la scrutinul local de astăzi. După închiderea secțiilor de votare, acesta a declarat pentru TV8 că ar putea câștiga chiar din primul tur.

„E o senzație foarte neordinară pentru mine pentru că eu întotdeauna am fost obișnuit să-mi câștig titlurile și rezultatele printr-o luptă directă cu adversarii și acum sunt în ipostaza când trebuie să aștept să văd ce spun alegătorii. E o senzație neobișnuită”.

După ce a trecut printr-un scrutin în calitate de candidat la parlamentare, Octavian Țîcu spune că acum este încrezător în ce o să aleagă locuitorii din orașul Chișinău. „Sunt trei opțiuni pe care le accept mai mult sau mai puțin. Oricum, va fi cel mai bun rezultat al unui partid românesc, asta știu cu siguranță. Sperăm foarte mult să intrăm în turul doi și eu cred că putem câștiga chiar din primul tur”, a declarat candidatul PUN.

Țîcu spune că până la ora actuală nu au fost sesizate încălcări de către observatorii proprii.

În opinia lui, de rata scăzută la vot sunt responsabile toate partidele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram