/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A avut Ceban o înțelegere cu Năstase să nu participe la dezbaterile televizate? Răspunsul socialistului

missing
20 octombrie 2019, ora 21:48

Candidatul Partidului Socialiștilor la Primăria Chișinău, Ion Ceban, susține că nu a avut nicio înțelegere cu Andrei Năstase ca să nu participe la dezbaterile electorale televizate. Socialistul spune că au fost prea multe solicitări și a decis să nu meargă nici la un post de televiziune.

„Nu avem nicio înțelegere. În această campanie am respectat buchie cu buchie și virgulă cu virgulă acordul semnat cu Blocul ACUM. Am respectat și nu am atacat pe nimeni. Din start credeam că o să reușim, dar au fost prea multe solicitări, prea multe televiziuni și am considerat că nu este bine să fie un reprezentant la aceste dezbateri”, a declarat Ion Ceban la TV8.

Socialistul crede că majoritatea parlamentară formată cu Blocul ACUM are de muncit în continuare după alegeri, pentru a arăta cetățenilor rezultate: „Eu consider că altă fereastră de oportunități pentru R. Moldova nu există. După alegeri, trebuie să ne așezăm foarte bine și să facem legea cu privire la buget, la salarizare, etc”, a adăugat Ceban.

Întrebat dacă președintele Igor Dodon l-a ajutat în această campanie electorală, atunci când a adus acuzații colegilor din Blocul ACUM și a vorbit despre remanieri în Guvern, Ion Ceban a declarat că nu vrea să comenteze ce face președintele că „este instituția prezidențială”, dar a recunoscut că în campania electorală a comunicat des cu Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram