/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Andrei Năstase, supărat pe Dodon: „De ce trebuie să-l mai tolerez atâta”

missing
20 octombrie 2019, ora 22:37

Liderul Blocului ACUM, Andrei Năstase, îl acuză pe șeful statului că și-a permis să facă  declarații tari împotriva celor cu care socialiștii au creat o majoritate parlamentară și spune că nu va mai tolera o astfel de atitudine.  

Năstase e supărat pe Igor Dodon că a vorbit despre remanieri în Guvern și a criticat declarația președintelui precum că socialiștii ar crea ușor o nouă majoritatea parlamentară, dacă și-ar dori acest lucru.

„Eu de ce trebuie să-l mai ascult și să-l mai tolerez atâta. Va veni timpul și va răspunde…Noi ne doream reforma justiției, iar Dodon un control al justiției. Eu niciodată nu am negociat cu Plahotniuc, iar Dodon a negociat. Înțelegeți diferența dintre mine și Dodon? ”, a spus Năstase în direct la TV8, după închiderea secțiilor de vot.

Întrebat dacă mai crede în continuare că municipiul Chișinău nu are viitor și va fi un dezastru dacă alegerile vor fi câștigate de Ion Ceban, Andrei Năstase a spus că nu-și retrage declarația pe care a făcut-o anterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram