Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec își vor petrece ziua în mijlocul familiei. Nativii vor fi mai sensibili și mai sentimentali ca de obicei și acest aspect îi va face mai deschiși la dialogurile pe teme legate de copilărie, de trecut. Nativii pot rememora amintiri și pot trage niște concluzii cu privire la prezent. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să lămurească o situație legată de o moștenire, de o casă, un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Este o zi favorabilă pentru cei născuți în zodia Taur care pleacă în scurte călătorii, deplasări în apropiere de casă. Nativii se pot întâlni cu persoane dragi sau pot face cunoștință cu persoane noi cu care să lege relații de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur susține puternic comunicarea, socializarea și împăcarea cu niște rude, frați, veri, vecini.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni reușesc astăzi, prin mijloace proprii, prin comunicare sensibilă să obțină niște avantaje materiale de la cei dragi, poate o sumă de bani de la părinți. Nu sunt excluse gândurile și frământările cu privire la situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot cheltui bani din impuls, posibil pe obiecte pentru locuință, fără a avea neapărat nevoie de acestea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Luna le tranzitează zodia, iar cei născuți în zodia Rac devin mai sensibili decât de obicei, mai emotivi și mai sentimentali. Nativii vor consuma energie pentru a se preocupa de bunăstarea celor dragi, dar și pentru activități casnice. Posibil să aibă parte de invitați în acest weekend sau ei să facă vizite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține dialogurile, declarațiile de dragoste siropoase.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Va fi o zi în care cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia să se retragă în liniștea căminului și să facă o autoanaliză a sentimentelor. Unii nativi vor căuta răspuns cu privire la un partener de viață, la o posibilă viitoare relație, în timp ce alții își vor pune propriul mariaj sub semnul întrebării. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu neglijeze odihna și să profite de timpul liber pentru a se relaxa.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de dialoguri încărcate de sensibilitate și emoție cu prietenii sau cu persoana iubită. Nu este exclus ca acum să se discute teme delicate care altă dată au fost abordate strict din punct de vedere rațional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte creativi astăzi și caută să-și pună în valoare un talent profesional. Depinde foarte mult care este zona de interes, dar, fără îndoială, pot da dovadă de o imaginație călăuzitoare în direcția artistică. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni destul de sensibili și emotivi la teme legate de familie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Spiritualitatea, călătoriile în locuri dragi, poate chiar în locurile copilăriei vor fi un adevărat pansament pentru sufletul celor născuți în zodia Scorpion. Nativii pot fi interesați seminarii de dezvoltare personală și fie se înscriu, fie chiar participă la astfel de cursuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot trăi experiențe intense, menite să le schimbe principii de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Se întrevăd dialoguri cu membrii familiei legate de o moștenire, un bun de patrimoniu sau discuții cu partenerul de viață pe tema cheltuielilor comune. Cei născuți în zodia Săgetător pot investi niște bani în amenajarea locuinței. Pe de altă parte, este un moment foarte bun pentru declarații de dragoste și reaprinderea pasiunii în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține zona intimă și sexuală, fertilitatea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn își canalizează toată energia asupra partenerului de viață. Nativii vor discuta în ce măsură relația lor poate continua și în ce măsură există posibilitatea să-și întemeieze un cămin împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține dialogurile sincere și-i sfătuiește pe nativi să nu mai fie reci și să facă declarații de dragoste, dacă există sentimente într-adevăr.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
O serie de gânduri, emoții, stări greu de înțeles vor da târcoale astăzi celor născuți în zodia Vărsător și toate acestea pot impacta negativ starea de sănătate. Nativii sunt sfătuiți să petreacă mai mult timp în liniștea căminului pentru a-și reîncărca bateriile și să fie atenți la alimentație. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate favoriza epuizarea psihică, dar și anumite afecțiuni ce țin de sistemul digestiv.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești activează sectorul iubirii, aspect care le dă aripi, le dă curaj în manifestarea sentimentelor și emoțiilor cele mai profunde. Declarațiile de dragoste pe care nativii le fac acum pot cuceri cu ușurință, iar cei singuri au șanse să trăiască o adevărată aventură amoroasă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se lase furați de val mai mult decât trebuie. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *