Lacrimi și durere la Căușeni: Flori și lumânări au fost depuse în fața oficiului unde activau doi tineri, care au decedat în accidentul de joi

Flori, lumânări, dar și numărul de înmatriculare a autoturismului care le-a luat viața, depuse în fața oficiului în care au activat două dintre persoanele, care au decedat în urma accidentului de joi din Căușeni.

Foto: FB/Renata Lupacescu

Totodată locul impactului de la intrare în orașul Căușeni a fost și el marcat cu buchete imense de flori în memoria celor trei tineri care și-au pierdut viața pe șosea.

„Căușenenii azi sunt în lacrimi. Condoleanțe familiilor și rudelor îndurerate”, se arată într-un mesaj pe o rețea de socializare.

Accident Căușeni / Sursa:FB/Renata Lupacescu
Accident Căușeni / Sursa:FB/Renata Lupacescu
Accident Căușeni / Sursa:FB/Renata Lupacescu

UNIMEDIA amintește că joi dimineața, la intrarea în orașul Căușeni, dinspre satul Grigorievca, două automobile de model Peugeot și Opel Zafira s-au tamponat frontal. În urma impactului, trei persoane au decedat. Este vorba de doi bărbați în vârstă de 19 și 32 ani, precum și o femeie de 27 ani.

Bărbatul de 32 de ani și femeia de 27 de ani, care s-a dovedit a fi Ina Cujba, se deplasau în automobilul de model Peugeot 207. În celălalt automobil se deplasau doi bărbați, tată și fiu. Fiul de 19 ani a decedat pe loc, iar tatăl se află la acest moment internat în spital, pentru îngrijri medicale.


Pub