/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Candidații la Primăria Chișinău au transmis mesaje alegătorilor înainte de ziua tăcerii

missing
18 octombrie 2019, ora 23:21

Înainte de ziua tăcerii, candidații la funcția de primar al Chișinăului au făcut bilanțul campaniei electorale. Cei care se vor în fotoliu au îndemnat chișinăuienii să iasă la vot și nu au ezitat să-și critice din nou oponenții.

Alegerile locale de duminică sunt cruciale. O spun cei din Blocul ACUM, care au îndemnat astăzi oamenii să iasă la vot și să aleagă o forță proeuropeană. Discursurile au fost ținute de la tribuna instalată în Scuarul Catedralei.

Andrei NĂSTASE, CANDIDAT BLOCUL ACUM, PRIMĂRIA CAPITALEI

„Putem prin votul nostru din 20 octombrie să începem o nouă viață”

A venit să-l susțină pe Năstase și prim-ministra Maia Sandu, dar și candidații la funcțiile de primar din teritoriu.

Maia SANDU, PRIM-MINISTRĂ

„Ne dorim ca și de această dată capitala să fie motorul și inima schimbării”

Cu un îndemn la vot a venit și socialistul Ion Ceban. Totalurile campaniei, socialistul le-a făcut singur, în Turnul de apă de la Muzeul de Istorie. Ceban a declarat că s-a axat în campanie mai mult pe întâlnirile cu oamenii, pe competiția ideilor, dar nu pe un război politic.

Ion CEBAN, CANDIDAT PRIMĂRIA CAPITALEI, PSRM

Am văzut contracandidații mei au ales o altă tactică, mulți din ei m-au atacat”.

Iar candidatul Miscării Forța Nouă, Victor Chironda, a mers în fața primăriei capitalei. Chironda a îndemnat alegătorii să uite de geopolitică în aceaste alegeri.

Victor CHIRONDA, CANDIDAT MIȘCĂREA SOCIO-POLITICĂ „FORȚA NOUĂ”

„Să votati oamenii care cu adevarat stiu, pot si vor să rezolve problem acestui oraș.”

S-a axat în această campanie pe întâlnirile cu electoratul și candidatul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu. Acesta susține ca a avut o campanie pozitivă.

SINCRON: Valeriu MUNTEANU, CANDIDAT USB, PRIMĂRIA CAPITALEI

„Am folosit argumentul cuvântului, nu am tăiat poduri de dialog cu nimemi pentru că ne dăm seama că ce este mai greu pentru municipiul Chișinău este înainte .”

Iar candidatul PUN, Octavian Țîcu și-a ținut discursul în Parcul ”La Izvor”. Acesta a îndemnat alegătorii să să nu se lase influențați de sondajele din campanie.

OCTAVIAN ȚÎCU, CANDIDAT PUN, PRIMĂRIA CAPITALEI

„Pe 20 octombrie vom merge la vot într-o epocă post Plahotniuc.”

Tot cu un îndemn a venit astăzi și candidatul partidului Șor, Valerii Klimenco.

Duminică, când veți decide soarta Chișinăului și a cetățenilor acestui oraș, gândiți-vă bine dacă se merită de acordat atenție unor escroci, care de ani de zile s-au ținut doar de speculații.

A reiterat astăzi promisiunile electorale și candidatul Partidului Popular Romanesc, Vlad Turcanu.

Și democrații au făcut totalurile în fața sediului de pe strada Tighina. Alături de liderul PD au fost candidații la funcția de primar din țară. Filip s-a lăudat cu realizările Guvernului pe care l-a condus și a criticat din nou actuala guvernare.

„Anul acesta, ne-au ajutat în campanie nu doar realizările noastre, dar și eșecurile monumentale ale noii guvernări. ”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram