image
Sursa foto: facebook.com/lilia.morari.

Tânăra de 18 ani din Ungheni, căutată de rude, este fata ucisă din gelozie și incendiată la Rezina

UPDATE // 12:50

Tânăra anunțată ieri în căutare pe o rețea de socializare de către o rudă, precum că a dispărut la data de 8 octombrie, este de fapt fata ucisă și incendiată de la Rezina acum zece zile de fosta concubină a iubitului ei.

Potrivit Ofițerului de presă al IP Rezina, Irina Burdujan, familia fetei a fost anunțată în ziua când a fost depistat cadavrul, însă anunțul a fost publicat de o rudă îndepărtată care nu era la curent cu cele întâmplate.

De menționat că după mediatizarea anuțului precum că fata a dispărut, acesta a fost șters de pe rețelele de socializare.

Amintim că tânăra de 18 ani din raionul Ungheni a fost găsită moartă la data de 14 octombrie într-o pădure din raionul Rezina.

Victima a fost maltratată și strangulată iar apoi incendiată de fosta concubină a iubitului ei.

Femeia de 27 ani fiind foarte geloasă și sub influența alcoolului a incendiat cadavrul, supraveghind câteva ore, până a ars complet.

Aceasta și-a recunoscut vina și a fost reținută.

----------------------------------

O tânără în vârstă de 18 ani din Ungheni este căutată cu disperare de rude și prieteni, după ce pe data de 8 octombrie a plecat la muncă în raionul Rezina și nu s-a mai întors acasă.

Rudele fetei au plasat un anunț pe o rețea de socializare, în care solicită ajutorul oamenilor pentru a o găsi.

Potrivit informațiilor aceasta este dispărută de zece zile. Ultima dată când a ieșit din casă fata se îndrepta la muncă în raionul Rezina.

Deocamdată nu se cunoaște de câte zile a dispărut tânăra. Ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, ne-a comunicat că în scurt timp va reveni cu detalii despre acest caz.

facebook.com/lilia.morari.facebook.com/lilia.morari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: