(video) O mașină s-a răsturnat la Cahul, după ce șoferul s-a angajat într-o depășire fără să se asigure. Momentul impactului

Un accident de circulație s-a produs ieri, 17 octombrie, la Cahul, în jurul orei 16:00, când o mașină de model Mitsubishi a încercat să facă o manevră de depășire în intersecția străzii M. Frunze și bulevardul Victoriei fără să se asigure, informează publicația locală Ziua de Azi.

Foto: ziuadeazi.md

Potrivit purtătoarei de cuvânt de la Inspectoratul de poliție Cahul, în urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă a scăpat cu leziuni ușoare.

Din imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere, se vede cum șoferul automobilului Mitsubishi, a ieșit la depășire în intersecție, nu a observat un alt automobil care a indicat virarea la stânga. În urma impactului, automobilul Mitsubishi s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs la intersecția bl. Victoriei și str. M. Frunze, un loc în care deseori se produc accidente rutiere. După ultimul accident, autoritățile locale au instalat denivelări artificiale pentru a limita viteza autoturismelor și a-i determina pe șoferi să cedeze trecerea, scrie ziuadeazi.md.


Pub