Fă cunoștință cu revoluționarul Galaxy A30s

Samsung Electronics introduce smartphone-ul Galaxy A30s, care combină inovațiile tehnice și un design original cu efect futurist. Noul smartphone va bucura utilizatorii cu o cameră avansată, un scaner de amprente pe ecran, o baterie de 4000 mAh și opțiunea de încărcare rapidă, toate acestea la un preț accesibil și atrăgător.

Foto: Samsung.com

Dorești să știi cine îți poate debloca telefonul printr-o simplă mișcare? Doar tu, și nimeni altcineva.

Galaxy A30s este echipat cu autentificare biometrică de ultimă generație.

Noul Samsung A30s / Sursa:Samsung.com

Scanerul de amprente pe ecran îți recunoaște amprenta ta unică. Dorești să știi cine îți poate debloca telefonul printr-o simplă mișcare? Doar tu, și nimeni altcineva.

Descărcă mai mult și șterge mai puțin.

Noul Samsung A30s / Sursa:Samsung.com

Galaxy A30s este echipat cu un procesor rapid și memorie impresionantă. Noul procesor cu 8 nuclee și 4 GB RAM oferă performanțe impresionante aplicațiilor. Descărcă mai mult și șterge mai puțin datorită capacității de 32 GB și 64 GB memorie internă. La fel, ai mereu la dispoziție slotul pentru card microSD, prin care poți mări în orice moment memoria cu încă 512 GB.

Telefonul iese în evidență prin aspectul său holografic.

Noul Samsung A30s / Sursa:Samsung.com

Noul Smartphone Galaxy A30s arată impresionant și are un design subțire. Datorită formei ergonomice, telefonul se simte confortabil în mână, ceea ce facilitează navigarea pe ecran. Telefonul iese în evidență prin aspectul său holografic iridescent spectaculos. Poți alege aspectul telefonului în negru, alb sau verde.

Noul Samsung A30s / Sursa:Samsung.com

Instrumentele inteligente îți vor permite să obții imagini fabuloase.

Noul Samsung A30s / Sursa:Samsung.com

Galaxy A30s are acum o cameră cu trei module principale: 25MP, 8MP 123˚ ultra larg, care îți va permite să prinzi orice peisaj și o cameră de 5MP pentru efect de adâncime. Iubitorii de selfies la fel au de câștigat. Camera frontală de 16MP îți oferă posibilitatea să faci cele mai grozave selfie-uri atât în lumina zilei, cât și noaptea.

Noul Samsung A30s / Sursa:Samsung.com

Datorită funcției Live Focus, poți adăuga un efect bokeh fotografiilor pentru a crea portrete de nivel profesional. Instrumentele inteligente, inclusiv funcțiile „Defect Editor” și „Optimizare Scenă”, îți vor permite să obții imagini fabuloase.

Noul Samsung A30s / Sursa:Samsung.com

Maximizează-ți reușitele în jocuri.

Maximizează-ți reușitele în jocuri cu Game Booster. Uită de distorsiuni și fii în TOP-ul oricărui joc datorită unei interfețe speciale și a unui meniu convenabil. În plus, programul îți asigura o grafică impresionantă și mișcarea naturală a obiectelor din interfața jocului. Game Booster îți va analiza acțiunile și va optimiza consumul bateriei, temperatura procesorului și memoria.

Noul Samsung A30s / Sursa:Samsung.com

Samsung Galaxy reprezintă 10 ani de inovație în domeniul tehnologiei mobile. Ești pregătit pentru noul Galaxy?Poate fi al tău chiar acum, la un preț avantajos! Vezi noul model Galaxy A30s în magazinele și pe site-urile oficiale ale partenerilor Samsung. https://www.samsung.com/ua/promotion/galaxy-a30s-a307/md/


// console.log('no ads situation')