Valeriu Munteanu: „Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el”

Candidatul USB la funcția de primar al capitalei, Valeriu Munteanu îl atacă pe contracandidatul său, Octavian Țîcu, după ce ultimul a declarat într-un interviu pentru publicația Newsmaker că este unionist, dar iubește Rusia.

Foto: UNIMEDIA

Acesta a postat un mesaj acid pe pagina sa de Facebook, în care îl acuză pe Octavian Țîcu că „le spune basarabenilor că este unionist, iar presei rusofone îi declară că „iubește Rusia și se mândrește cu asta” .

Munteanu a spus despre Țîcu că este candidatul „partidului burdușit de oligarhi a lui Anatol Salaru”, iar despre poziția pe care a adoptat-o concurentul său electoral, fiind cunoscut ca un unionist convins, a scris că „își bate joc de inteligența alegătorilor și îi crede proști, crede că poate să spună una pe românește și alta pe rusește și să înșele pe toată lumea”, a încheiat fostul deputat din partea Partidului Liberal.

Acesta a ironizat poziția lui Octavian Țîcu, afirmând că el „este și-n căruță și-n teleguță, și călare și pe jos și cu buzele unse, dar și cu slănina în pod.”

Valeriu Munteanu: „Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el” / Sursa:Valriu Munteanu/Facebook

Concurența pentru același fotoliu de primar al municipiului Chișinău i-a despărțit ireparabil pe Valeriu Munteanu și Octavian Țîcu, care nu demult făceau campanie electorală împreună pentru alegerile parlamentare din luna februarie anul curent. Atunci Octavian Țîcu l-a ajutat pe Valeriu Munteanu în campania sa pentru fotoliul de deputat al blocului ACUM DA PAS pe circumscripția nr. 18, Orhei.


Pub