(video) Ce spuneţi despre un microbuz Hyundai cu 408 CP?! Iată ce poate face iMax N „Drift Bus”

Interesant este că totul a început cu o glumă lansată în ziua de 1 aprilie 2019. Filiala germană a companiei Hyundai a publicat pe o reţea de socializare o serie de imagini care arătau modelul H-1 într-o versiune sport extremă pregătită de divizia N.

Multă lume au râs când au aflat care este „secretul” maşinii şi poate că au şi uitat de ea, însă nu şi cei din echipa Hyundai Australia.

Foto: captură video

Reprezentanţa locală a companiei a decis să transforme fantasticul în realitate şi a dezvăluit spre surprinderea tuturor modelul iMax N „Drift Bus” (iMax – numele local al modelului H-1, comercializat oficial şi în Moldova). Microbuzul a fost pregătit pentru a participa în cadrul evenimentului World Time Attack Challenge din Sydney, chiar în acest weekend.

Noul Hyundai iMax N „Drift Bus” a fost transformat radical la capitol tehnic, deşi în cabină a rămas pe deplin funcțional ca şi mașina de serie, putând lua la bord până la opt pasageri. Totuşi, scaunele din față și volanul au fost preluate de la modelul fierbinte Hyundai i30 N. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub