12:53:04 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Țîcu a identificat SOLUȚIA pentru ca Igor Dodon să nu pună mâna pe Chisinău, iar Andrei Năstase să nu-și facă VALIZA ca să plece din R. Moldova

Partide/Comunicate 18.10.2019 10:56 Vizualizări3279 Autor: Ziarul National
VIDEO // Țîcu a identificat SOLUȚIA pentru ca Igor Dodon să nu pună mâna pe Chisinău, iar Andrei Năstase să nu-și facă VALIZA ca să plece din R. Moldova privesc.eu


Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Octavian Țîcu, i-a îndemnat astăzi pe alegătorii din capitală, în cadrul unei conferințe în care a făcut totalurile campaniei electorale, să nu se lase influențați de sondaje și să nu admită ca în fotoliul de edil să ajungă un reprezentant al binomului Dodon – Năstase.

Potrivit lui Țîcu, primele alegeri după plecarea lui Plahotniuc de la putere oferă alternative alegătorilor. „Nu vă lăsați influențați de sondaje și de necesitatea votului util, așa cum spun unii. Capitala nu a fost câștigată niciodată din primul tur de socialiști. Votați cu cei care vă reprezintă, pentru că doar așa veți fi cu conștiința împăcată. De asemenea, rog alegătorii proeuropeni și unioniști să nu disperseze voturile. Nu cred că nu v-am convins, ca personalitate, că reprezint spiritul și identitatea românească. Noi, echipa PUN, putem concentra forța noastră nu doar în alegerile locale, dar și cele parlamentare sau prezidențiale”, a declarat Țîcu.

Citește și: O nouă declaraţie CIUDATĂ facută de Andrei Năstase: „Dacă, Doamne fereşte, vine Dodon şi pune stăpânire pe Chişinău, e grav. Mai bine îmi iau valiza şi plec”

Acesta a îndemnat alegătorii să sprijine candidații PUN, pentru că reprezintă „o echipă foarte bună”.

De asemenea, Țîcu s-a referit și la declarația făcută de fostul său coleg de bloc electoral, Andrei Năstase, care a amenințat că va pleca din R. Moldova, dacă candidatul lui Igor Dodon, Ivan Ceban, va câștiga Primăria Chișinău.

„Dacă vreți ca Dodon să nu pună mâna pe Chișinău, iar Andrei Năstase să nu plece din R. Moldova, atunci votați Octavian Țîcu”, a zâmbit acesta.

Octavian Țîcu a mai adăugat că cel pe care îl considera prieten, Andrei Năstase, a încălcat mai multe principii atunci când s-a aliat cu socialiștii, dar are încredere că lucrurile pot fi îndreptate. „Am să fiu coleg cu el după ce își va revalua atitudinea față de Dodon și PSRM. Politica este o chestiune pragmatică... Noi am avut niște chestiuni stabilite principiale peste care Andrei Năstase a trecut. Atunci, când va reveni la aceste principii, atunci vom sta de vorbă, pentru că inerent, reconfigurarea politică după aceste alegeri va trebui să ne readucă la discuții și la formarea unei alianțe proeuropene și românești în care, cu siguranță, Partidul Unității Naționale, va avea un cuvânt de spus”, a conchis candidatul la funcția de primar general.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md