16:02:15 16.04.2024
Stiri

FOTO // Ilan Şor a avut peste 60 de „ÎNTÂLNIRI” electorale: „Nu sunt atât de departe, așa cum cred neprietenii noștri. În curând voi fi alături de voi”

Partide/Comunicate 18.10.2019 15:06 Vizualizări1252 Autor: Ziarul National
FOTO // Ilan Şor a avut peste 60 de „ÎNTÂLNIRI” electorale: „Nu sunt atât de departe, așa cum cred neprietenii noștri. În curând voi fi alături de voi”


Pe parcursul ultimelor săptămâni, președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a avut peste 60 de întâlniri cu alegătorii și membrii de partid din toată republica prin intermediul interacțiunilor live, care i-au asigurat posibilitatea să interacționeze cu ei, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii parlamentare.

Potrivit sursei citate, în intervențiile sale live, Ilan Șor le-a transmis oamenilor că actuala putere de la Chișinău urmărește „să se răfuiască cu el nejustificat”, punând presiune pe organele de anchetă.

„Nu sunt atât de departe, așa cum cred neprietenii noștri. În curând voi fi alături de voi”, menționează Şor.

Motivul pentru răfuiala cu Partidul „ȘOR” și liderii lui, spune liderul formațiunii, servește faptul că acesta este singurul din republică ce își realizează în totalitate promisiunile, iar acest fapt deranjează partidele „ce parazitează la putere".

Făcând totalurile campaniei, Ilan Șor dă asigurări că echipa sa are programe concrete pentru fiecare oraș și raion din republică, unde Partidul „ȘOR” are candidați înscriși în cursa electorală.

„Programele respective se bazează pe cea realizată cu succes la Orhei, iar echipele lui Șor din fiecare localitate au capacitatea să realizeze toate prevederile acestora", se arată în comunicat.

Ilan Șor și-a chemat alegătorii și simpatizanții să acorde, la 20 octombrie, vot de încredere echipelor Partidului „ȘOR”, deoarece „formațiunea a demonstrat că este în stare să schimbe în bine viața oamenilor".


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md