(VIDEO) „Să înscriem o victorie strălucită, onestă și corectă”. Renato Usatîi le-a mulțumit locuitorilor țării și i-a îndemnat să iasă masiv la vot

by D M
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, s-a adresat către cetățenii țării, îndemnându-i să participe la alegerile locale generale, care se vor desfășura în această duminică.

Renato Usatîi le-a mulțumit activiștilor „Partidului Nostru” pentru munca lor onestă și corectă pe durata întregii campanii electorale, candidaților, precum și locuitorilor.

„Le mulțumesc activiștilor noștri din toată țara, candidaților noștri la funcția de primar și în consiliile locale. Mulțumesc organizației de partid din Chișinău. Le mulțumesc locuitorilor orașelor și satelor care au venit la întâlnirile noastre”, a declarat Renato Usatîi într-o intervenție live pe Facebook.

Usatîi a promis cetățenilor în mesajul său că va continua să lupte pentru adevăr, dreptate și că nu va accepta vreodată să fie în buzunarul cuiva.

„Nimeni nu mă va putea controla, nici în Moldova, nici în străinătate. Voi fi sluga poporului meu”, a declarat el.

Renato Usatîi, care candidează pentru un nou mandat în mun. Bălți, s-a adresat în mod special locuitorilor acestui oraș.

„Vă mulțumesc pentru sprijin. Zilele acestea m-am întâlnit personal cu mii de locuitori, am discutat cu mii de oameni în toată țara. La Bălți, socialiștii vor fi pedepsiți. Nu noi, ci locuitorii îi vor pedepsi pentru toată mizeria, pentru intimidările la care am fost supuși. Folosind propaganda, Plahotniuc nu a obținut nimic, nici Dodon nu va reuși să obțină ceva”, a spus el.

Liderul Partidului Nostru a îndemnat locuitorii Capitalei de Nord să iasă masiv duminică la vot „pentru a obține o victorie strălucită și onestă”.

„Dragi bălțeni! Să înscriem duminica asta o victorie strălucită, onestă și corectă. Vom învinge, dar nici într-un caz nu ne vom relaxa. Să demonstrăm țării întregi că Bălțiul este un oraș special, care este locuit de oameni deosebiți!”, s-a adresat susținătorilor săi Renato Usatîi.

Онлайн. О беспрецедентно грязной и подлой предвыборной кампании и лживой пропаганде.

Онлайн. О беспрецедентно грязной и подлой предвыборной кампании и лживой пропаганде.

Опубликовано Усатыем Ренато-Renato Usatii Пятница, 18 октября 2019 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.