(video) Accident la Cahul. Cum şi cât de uşor s-a răsturnat un automobil

Un accident de circulație s-a produs ieri, 17 octombrie, la Cahul, în jurul orei 16:00, când o mașină de model Mitsubishi a încercat să facă o manevră de depășire în intersecția străzii M. Frunze și bulevardul Victoriei fără să se asigure, informează publicația locală Ziua de Azi.

https://www.youtube.com/watch?v=C2nRpLP1P2k

Vezi şi: (video) Şoferiţa unui Prius a provocat răsturnarea unui nou Duster al INP. Cum s-a întâmplat totul

Potrivit purtătoarei de cuvânt de la Inspectoratul de poliție Cahul, în urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă a scăpat cu leziuni ușoare.

Din imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum șoferul automobilului de model Mitsubishi a ieșit la depășire în intersecție şi nu ar fi observat un alt automobil care a indicat virarea la stânga. În urma impactului prima maşină s-a răsturnat.

Incidentul s-a produs la intersecția bl. Victoriei și str. M. Frunze, un loc în care deseori se produc accidente rutiere. După acest ultim caz, autoritățile locale au intervenit prompt şi au instalat denivelări artificiale pentru a limita viteza autoturismelor și a-i determina pe șoferi să cedeze trecerea.

Vezi şi: (video) Un şofer a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu viteză într-o benzinărie din Cahul

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/