Ultima oră! Accident grav lângă Căușeni. Trei oameni au decedat după ce două automobile s-au ciocnit violent

Trei oameni au murit în urma unui accident produs acum o oră la intrarea în orașul Căușeni.

Foto: ipn.gov.md

Astăzi, în jurul orei 08:10, la intrarea în orașul Căușeni, dinspre satul Grigorievca două automobile de model Peugeot și Opel Zafira s-au tamponat frontal. În urma impactului, trei persoane au decedat. Este vorba de doi bărbați în vârstă de 19 și 32 ani, precum și o femeie de 27 ani.

Bărbatul de 32 de ani și femeia de 27 de ani se deplasau în automobilul de model Peugeot 207. În celălalt automobil se deplasau doi bărbați, tată și fiu. Fiul de 19 ani a decedat pe loc, iar tatăl se află la acest moment internat în spital, pentru îngrijri medicale.

Cauza preliminară a producerii accidentului ar fi viteza în condiții de vizibilitate redusă.

Poliţia Națională atenționează despre faptul că traficul rutier pe drumurile naționale se desfăşoară cu dificultate în condiţii de ceaţă densă. Astfel, poliția recomandă participanților la trafic să adopte o conduită preventivă pe toată durata deplasării.

Totodată, poliția avertizează pietonii, bicicliştii şi căruţaşii despre faptul că în condiții de ceață sunt mai greu vizibili în trafic, de aceea atenționează despre obligativitatea purtării îmbrăcămintei cu elemente fluorescent-reflectorizante.

Accident la Căușeni / Sursa:ipn.gov.md
Accident la Căușeni / Sursa:ipn.gov.md
Accident la Căușeni / Sursa:ipn.gov.md
Accident la Căușeni / Sursa:ipn.gov.md
Accident la Căușeni / Sursa:ipn.gov.md


Pub