(video) Sergiu Sîrbu, despre raportul Comisiei Slusari privind frauda bancară: „Are scopul de a curăța imaginea lui Filat și Platon”

În opinia deputatului Partidului Democrat din Moldova (PDM), Sergiu Sîrbu, raportul Comisiei de anchetă privind elucidarea circumstanțelor devalizării sistemului bancar a fost de „a curăța imaginea lui Filat și Platon”, iar investigația a fost desfășurată neprofesionist și la comanda majorității parlamentare.

Foto: UNIMEDIA

„Această Comisie a avut un scop bine determinat de la bun început. Anume de a falsifica realitatea, de a scoate basma curată pe Filat, Platon. Vreau să vă spun că scopul acestui raport este de a curăța imaginea lui Filat și Platon. Este un raport subiectiv, neprofesionist, făcut la comanda majorității parlamentare, selectiv, fără participarea opoziției. Evident că noi nu putem să participăm la această farsă și la acest circ, care se numește spălarea imaginilor care cu adevărat au fost implicați în jaful bancar”, a declarat democratul Sergiu Sîrbu.

UNIMEDIA amintește că Parlamentul a publicat astăzi, 17 octombrie, raportul Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare, iar în aceste clipe, documentul este prezentat de Alexandru Slusari.

Însă, fracțiunea PDM a părăsit sala de ședință, în semn de protest față de raportul privind frauda bancară.


Pub