Suma fabuloasă câştigată de Adele în fiecare zi din anul 2018

Adele este una dintre cele mai bine plătite artiste, ea câştigând în 2018 milioane de euro, potrivit datelor publicate de societatea Melted Stone.

Foto: medium.com

Este al doilea an consecutiv în care Adele reuşeşte o astfel de performanţă fără a lansa vreun cântec sau a susţine vreun turneu.

Potrivit cifrelor calculate de Melted Stone, Adele a câştigat în 2018 59.400 de lire sterline (68.000 de euro) pe zi, sporindu-şi averea cu aproape 25 de milioane de euro. În total, averea artistei britanice se ridică la 175 de milioane de euro.

Artista în vârstă de 31 de ani nu a mai lansat un album din 2015, iar veniturile sale provin din hit-uri sale şi din turneele trecute. Cele trei albume ale sale, „19”, „21” şi „25” continuă să fie profitabile şi să îi aducă artistei venituri de milioane de euro. Albumul „25”, lansat în 2015 s-a vândut în 22 de milioane de exemplare.

Însă în toată această perioadă, Adele nu a stat degeaba în ciuda problemelor personale. Artista a divorţat recent, însă revine în aceasta toamnă cu un nou album. În timp ce albumul urmează să fie lansat în luna noiembrie, primul single va putea fi ascultat chiar în această săptămână.

sursa: Magicfm.


Pub