(video) Tânăra care a decedat în accidentul de la Căușeni este o bloggeriță cunoscută datorită proiectului „Zâmbărele”

Tânăra de 27 de ani care și-a pierdut viața în accidentul din această dimineață de la intrare în orașul Căușeni, este cunoscută în mediul online din Moldova datorită proiectului artistic „Zâmbărele”, fondat de actrița Victoria Roșca.

Foto: kia_inna17/Instagram

Numele ei este Ina Cujba, însă este cunoscută în mediul online ca Inna „Coffeina”, nume inspirat de afacerea cu cafea pe care o deținea în orașul Căușeni.

Pe pagina „Zâmbărele” colegii au publicat un mesaj în stories: „dacă ai ști câte de mult te iubim noi, #FamiliaZâmbărele. Cel mai cald om, puternic și frumos din cap până în picioare. O să rămâi întotdeauna Inna mea, Inna noastră”.

Mesaj de condoleanțe pe pagina „Zâmbărele” / Sursa:Zâmbărele/Facebook

UNIMEDIA amintește că astăzi, în jurul orei 08:10, la intrarea în orașul Căușeni, dinspre satul Grigorievca, două automobile de model Peugeot și Opel Zafira s-au tamponat frontal. În urma impactului, trei persoane au decedat. Este vorba de doi bărbați în vârstă de 19 și 32 ani, precum și o femeie de 27 ani.

View this post on Instagram

#zâmbărele#i #love #you 💕

A post shared by KIA (@kia_inna17) on

Bărbatul de 32 de ani și femeia de 27 de ani, care s-a dovedit a fi Ina Cujba, se deplasau în automobilul de model Peugeot 207. În celălalt automobil se deplasau doi bărbați, tată și fiu. Fiul de 19 ani a decedat pe loc, iar tatăl se află la acest moment internat în spital, pentru îngrijri medicale.


Pub