(video) Octavian Țîcu propune deputaților ACUM să rupă coaliția cu PSRM: Semnăm instituirea Comisiei, îl trimitem pe Igor Dodon în justiție, dizolvăm Parlamentul și declanșăm alegeri anticipate

Deputatul neafiliat Octavian Țîcu a calificat raportul Comisiei Slusari privind frauda bancară drept „o ipocrizie”, deoarece „nu descoperă întreaga complexitate a lucrurilor care s-au petrecut”. Totodată, dânsul a propus parlamentarilor din Blocul ACUM să semneze pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor Dodon”.

Foto: UNIMEDIA

„Pe de data de 8 iunie, în sala Parlamentului, fără lumină și fără muzică s-a jucat o nuntă. Băieții de dreapta nu prea au vrut această nuntă, dar mirele a fost bucuros. PSRM s-a bucurat, mai puțin mireasa care nu prea a dorit această nuntă. Dar nu contează, deoarece nașii și părinții au decis altfel. Am participat și eu la această nuntă. În această familie s-au născut monștri la CNA, la Curtea Constituțională. Această Comisie este o ipocrizie, deoarece nu descoperă întreaga complexitate a lucrurilor care s-au petrecut”, a declarat deputatul neafiliat, Octavian Țîcu de la tribuna Parlamentului.

Totodată,Țîcu a propus deputaților Blocului ACUM să creeze o Comisie ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor Dodon”, să rupă coaliția cu socialiștii și să fie dizolvat Parlamentul, pentru ca ulterior să fie declanșate alegeri parlamentare anticipate.

„Vă spun tot traseul care v-ar salva din această groapă în care sunteți împreună cu PSRM. Semnăm instituirea Comisiei ce va investiga cauzele de trădare de patrie din partea lui Dodon, după care în 30 de zile dizolvăm Parlamentul. Guvernul Maia Sandu rămâne la exercitarea funcțiilor până la alegerile noi repetate, pe care noi trebuie să le avem cât de curând pentru ca să avem un Parlament liber și corect, cu un traseu pro-european”, a conchis Țîcu.

UNIMEDIA amintește că ieri, 16 octombrie, Octavian Țîcu a menționat că până la momentul actual au fost depuse trei semnături pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor Dodon”. Este vorba despre Octavian Țîcu, Lilian Carp și Iurie Reniță.


Pub