Judecătoria Chișinău a prelungit arestul lui Oleg Pruteanu, alias Borman, cu încă 30 de zile

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a prelungit măsura de arest preventiv în privința lui Oleg Pruteanu pentru un termen de 30 de zile, anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Foto: Crimerussia.com

Demersul procurorilor a fost admis la 15 octombrie curent, pe cazul învinuitului, care este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunilor de comercializare a drogurilor și contrabandă cu stupefiante.

UNIMEDIA amintește că Oleg Pruteanu, cunoscut în lumea interlopă cu pseudonimul „Borman”, a fost reținut de către polițiștii Inspectoratului Național de Investigații și procurorii PCCOCS, pe 20 septembrie 2019, iar pe 23 septembrie, acesta a fost arestat pe un termen de 25 de zile.

De asemenea, amintim că Oleg Pruteanu a fost reținut în ziua în care a fost eliberat din arest, la ușa penitenciarului, unde a ispășit un termen de închisoare de doi ani. Învinuitul a fost reținut din nou într-un alt dosar penal deschis pentru trafic de droguri în Federația Rusă și transmis organelor de drept din Republica Moldova pentru a desfășura urmărirea penală.


Pub