Violențe în metroul din Londra
Externe 17 octombrie 2019, 15:22 | 1685

Altercații într-o stație de metrou din Londra. Activiștii pentru mediu „Extinction Rebellion” au urcat pe mai multe vagoane și au blocat circulația, iar acest lucru i-a înfuriat pe oamenii care încercau să ajungă la muncă. Vedeți imagini în cele ce urmează.

MAREA BRITANIE Militanții ecologiști au fost dați jos cu forța de pe vagoanele pe care se urcaseră pentru a atrage atenția asupra cauzei pe care o apără și apoi bruscați de navetiștii furioși că întârzie la serviciu. Proteste similare au avut loc în mai multe stații de metrou din Londra, unde activiștii fie s-au lipit de vagoane, fie s-au urcat pe ele. Asta în ciuda interdicției de a mai protesta, măsură impusă acum câteva zile de Poliția londoneză.

FILIPINE Bilanţul cutremurului cu magnitudinea de 6,3, care a zguduit miercuri sudul Filipinelor, a crescut la cinci morţi şi zeci de răniţi. Potrivit Agenției de presă „Reuters”, care citează oficiali locali, printre victime sunt și doi copii. Mișcarea tectonică a provocat grave alunecări de teren, dar şi un incendiu într-un centru comercial. Zeci de clădiri au fost avariate, iar câteva localități au rămas fără curent electric. 

Opinia ta contează. Comentează!